Sprookjes Geur

Parfum FM nr 910          UNISEX

Bevat de geurnoten: jasmijn, saffraan Hartnoten: sparrenbalsem, cedarwood Basisnoten: kasjmierhout, ambergrijs, mos, bruine suiker

Afbeelding met toiletartikelen, Cosmetica, fles, Oplossing

Automatisch gegenereerde beschrijving

Topnoten:

  • Jasmijn
  • Saffraan

Hartnoten:

  • Sparrenbalsem (ook bekend als balsemspar)
  • Cedarwood (cederhout)

Basisnoten:

  • Kasjmierhout (kasjmierceder)
  • Ambergrijs (ambergris)
  • Mos (waarschijnlijk eikenmos of andere mossoorten)
  • Bruine suiker

Deze noten vormen de geurprofiel of samenstelling van het parfum FM nr 910. De combinatie van deze ingrediënten geeft het parfum zijn unieke geur. Parfums worden vaak beschreven in termen van hun topnoten (de geuren die je als eerste ruikt), hartnoten (de geuren die zich ontwikkelen na verloop van tijd) en basisnoten (de diepere, langdurige geuren). De noten in een parfum bepalen de algehele geurervaring en kunnen variëren van fris en bloemig tot houtachtig en kruidig, afhankelijk van de gebruikte ingrediënten.

Afbeelding met toiletartikelen, parfum, fles, Cosmetica

Automatisch gegenereerde beschrijving

“FM nr 910 is als een magische reis door een betoverend bos. De topnoten van jasmijn en saffraan openen de deur naar een wereld vol bloemige en kruidige noten. Dit zijn de ‘topnoten,’ de eerste indrukken die je ruikt wanneer je het parfum aanbrengt.

Naarmate de tijd verstrijkt, ontvouwen de hartnoten van sparrenbalsem en cederhout zich, als de geheime schatten diep in het bos. Deze ‘hartnoten’ vormen het hart van het parfum en geven het een rijkere en complexere geur.

En tot slot, de ‘basisnoten’ van kasjmierhout, ambergrijs, mos en bruine suiker geven het parfum zijn diepgaande karakter en zorgen voor een blijvende indruk. Ze zijn als de langdurige herinneringen die achterblijven lang nadat je het bos hebt verlaten.

FM nr 910 is een betoverende geurcompositie die de natuurlijke schoonheid van jasmijn combineert met de warmte van houtachtige en kruidige noten. Het is een geuravontuur dat je meevoert naar een sprookjesachtige wereld vol mysterie en allure.” MEER INFO

Parfumerie aan Huis

Parfumsenses Biedt U …

https://parfumsenses.nl/download/download/catalogus 2017

 

Parfumerie aan huis.

Lekker thuis uitzoeken en ruiken tot u weet wat u wil. U heeft na aankoop 14 dagen de tijd te retouren indien de verpakking nog niet geopend is.

Dat is hoe het officieel is, ik ben iets soepeler, aangezien een parfum van geur verandert na een tijdje kan het zijn dat het niet is wat u eerst dacht. Nu hebben we er al lekker de tijd voor genomen want dat is waar dit concept voor staat , maar mocht u toch de volgende dag denken, nee valt toch tegen, bel dan gelijk en we maken een vervolg afspraak. U kunt dan geen geld terug krijgen maar wel ruilen voor een ander product of een Cadeaubon.

Zoveel keus onder je neus
153 parfums samples

 

 

Jammer

Ach ja het zit iedereen wel eens tegen, zeker een collega ondernemer zal dit herkennen.

Zoveel zin in je project, er alles uit willen halen, hartstikke trots op je product en toch lukt het niet mensen enthousiast te krijgen.

Zo was het ons ook vergaan. We hadden zin in een party op een super locatie maar toch…. we kregen geen aanmeldingen.

Nieuw jaar Nieuwe plannen!!

Wie creatief is heeft altijd een idee….

Mijn idee was,.. een eigen Massage-Salon beginnen en dat is precies wat ik ga doen. Ik krijg een kans, ik grijp die kans.

Vijf jaar geleden begonnen met QT. Nu uitbreiden met Ontspanning-Massage en Ademhaling-Coach

Ik moet nog beginnen, nu nog druk bezig met cursus en klanten trekken.

Ik hou jullie op de hoogte.

Groetjes Sandra

veranderingen

veranderingen zijn goed..

Toch?

Ik moet er nog aan wennen merk ik, dat ik toch echt wel een ondernemer ben. Misschien nog niet succesvol, maar ik onderneem dingen om iets te verkopen. Dan ben je toch ondernemer?

Ik lees me suf. Probeer van iedere succesvolle ondernemer, die voorbij komt een webinar te volgen, maar nog steeds heb ik te veel het gevoel dat ik ook nog een HUISvrouw ben.

Natuurlijk zijn goeie voornemens meestal gebakken lucht. Maaaarrrr….

Mijn goeie voornemen is VANDAAG: Ik ga serieus ondernemen vanaf nu. Dikke PUNT

een paar namen van succesvolle ondernemers:
Eelco de Boer
Ninke van der Leck
Jacko Meijaard
Anne Raaymakers

Afspraak maken

Vrijblijvend proberen is een eerlijke en veilige manier van kennis maken met de parfums van FM, gewoon Thuis of op een locatie nader te bepalen door u. U kunt dan ook andere producten proberen zoals make-up die kwalitatief vergelijkbaar zijn met de Luxere make-up merken uit de parfumeriezaken en duurdere drogisterijen.

Zoveel keus onder je neus
153 parfums samples

Als u geen keuze kunt maken betaald u alleen reiskosten à €5,- in Haarlem e.o.

Bestellingen dienen vooraf betaald te worden en verzending is gratis v.a. €50,- anders zijn de verzendkosten €5,-