Jammer

Ach ja het zit iedereen wel eens tegen, zeker een collega ondernemer zal dit herkennen.

Zoveel zin in je project, er alles uit willen halen, hartstikke trots op je product en toch lukt het niet mensen enthousiast te krijgen.

Zo was het ons ook vergaan. We hadden zin in een party op een super locatie maar toch…. we kregen geen aanmeldingen.

Gepubliceerd door

Sandra Veuger

Hallo ik ben Sandra Veuger, moeder van 4 kinderen. Ik ben in contact gekomen met de FM Group door te zoeken naar iets voor mijzelf te hebben waar ik een zakcentje aan kan verdienen naast het huisvrouw zijn. Ik ben begonnen met de geuren en producten zelf te gaan gebruiken en ben daar zo tevreden mee dat de mensen in mijn directe omgeving er ook gebruik van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *