Parfumerie aan Huis

Parfumsenses Biedt U …

https://parfumsenses.nl/download/download/catalogus 2017

 

Parfumerie aan huis.

Lekker thuis uitzoeken en ruiken tot u weet wat u wil. U heeft na aankoop 14 dagen de tijd te retouren indien de verpakking nog niet geopend is.

Dat is hoe het officieel is, ik ben iets soepeler, aangezien een parfum van geur verandert na een tijdje kan het zijn dat het niet is wat u eerst dacht. Nu hebben we er al lekker de tijd voor genomen want dat is waar dit concept voor staat , maar mocht u toch de volgende dag denken, nee valt toch tegen, bel dan gelijk en we maken een vervolg afspraak. U kunt dan geen geld terug krijgen maar wel ruilen voor een ander product of een Cadeaubon.

Zoveel keus onder je neus
153 parfums samples

 

 

Gepubliceerd door

Sandra Veuger

Hallo ik ben Sandra Veuger, moeder van 4 kinderen. Ik ben in contact gekomen met de FM Group door te zoeken naar iets voor mijzelf te hebben waar ik een zakcentje aan kan verdienen naast het huisvrouw zijn. Ik ben begonnen met de geuren en producten zelf te gaan gebruiken en ben daar zo tevreden mee dat de mensen in mijn directe omgeving er ook gebruik van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *