Sprookjes Geur

Parfum FM nr 910          UNISEX

Bevat de geurnoten: jasmijn, saffraan Hartnoten: sparrenbalsem, cedarwood Basisnoten: kasjmierhout, ambergrijs, mos, bruine suiker

Afbeelding met toiletartikelen, Cosmetica, fles, Oplossing

Automatisch gegenereerde beschrijving

Topnoten:

  • Jasmijn
  • Saffraan

Hartnoten:

  • Sparrenbalsem (ook bekend als balsemspar)
  • Cedarwood (cederhout)

Basisnoten:

  • Kasjmierhout (kasjmierceder)
  • Ambergrijs (ambergris)
  • Mos (waarschijnlijk eikenmos of andere mossoorten)
  • Bruine suiker

Deze noten vormen de geurprofiel of samenstelling van het parfum FM nr 910. De combinatie van deze ingrediënten geeft het parfum zijn unieke geur. Parfums worden vaak beschreven in termen van hun topnoten (de geuren die je als eerste ruikt), hartnoten (de geuren die zich ontwikkelen na verloop van tijd) en basisnoten (de diepere, langdurige geuren). De noten in een parfum bepalen de algehele geurervaring en kunnen variëren van fris en bloemig tot houtachtig en kruidig, afhankelijk van de gebruikte ingrediënten.

Afbeelding met toiletartikelen, parfum, fles, Cosmetica

Automatisch gegenereerde beschrijving

“FM nr 910 is als een magische reis door een betoverend bos. De topnoten van jasmijn en saffraan openen de deur naar een wereld vol bloemige en kruidige noten. Dit zijn de ‘topnoten,’ de eerste indrukken die je ruikt wanneer je het parfum aanbrengt.

Naarmate de tijd verstrijkt, ontvouwen de hartnoten van sparrenbalsem en cederhout zich, als de geheime schatten diep in het bos. Deze ‘hartnoten’ vormen het hart van het parfum en geven het een rijkere en complexere geur.

En tot slot, de ‘basisnoten’ van kasjmierhout, ambergrijs, mos en bruine suiker geven het parfum zijn diepgaande karakter en zorgen voor een blijvende indruk. Ze zijn als de langdurige herinneringen die achterblijven lang nadat je het bos hebt verlaten.

FM nr 910 is een betoverende geurcompositie die de natuurlijke schoonheid van jasmijn combineert met de warmte van houtachtige en kruidige noten. Het is een geuravontuur dat je meevoert naar een sprookjesachtige wereld vol mysterie en allure.” MEER INFO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *