Nieuw jaar Nieuwe plannen!!

Wie creatief is heeft altijd een idee….

Mijn idee was,.. een eigen Massage-Salon beginnen en dat is precies wat ik ga doen. Ik krijg een kans, ik grijp die kans.

Vijf jaar geleden begonnen met QT. Nu uitbreiden met Ontspanning-Massage en Ademhaling-Coach

Ik moet nog beginnen, nu nog druk bezig met cursus en klanten trekken.

Ik hou jullie op de hoogte.

Groetjes Sandra

Gepubliceerd door

Sandra Veuger

Hallo ik ben Sandra Veuger, moeder van 4 kinderen. Ik ben in contact gekomen met de FM Group door te zoeken naar iets voor mijzelf te hebben waar ik een zakcentje aan kan verdienen naast het huisvrouw zijn. Ik ben begonnen met de geuren en producten zelf te gaan gebruiken en ben daar zo tevreden mee dat de mensen in mijn directe omgeving er ook gebruik van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *