veranderingen

veranderingen zijn goed..

Toch?

Ik moet er nog aan wennen merk ik, dat ik toch echt wel een ondernemer ben. Misschien nog niet succesvol, maar ik onderneem dingen om iets te verkopen. Dan ben je toch ondernemer?

Ik lees me suf. Probeer van iedere succesvolle ondernemer, die voorbij komt een webinar te volgen, maar nog steeds heb ik te veel het gevoel dat ik ook nog een HUISvrouw ben.

Natuurlijk zijn goeie voornemens meestal gebakken lucht. Maaaarrrr….

Mijn goeie voornemen is VANDAAG: Ik ga serieus ondernemen vanaf nu. Dikke PUNT

een paar namen van succesvolle ondernemers:
Eelco de Boer
Ninke van der Leck
Jacko Meijaard
Anne Raaymakers

Gepubliceerd door

Sandra Veuger

Hallo ik ben Sandra Veuger, moeder van 4 kinderen. Ik ben in contact gekomen met de FM Group door te zoeken naar iets voor mijzelf te hebben waar ik een zakcentje aan kan verdienen naast het huisvrouw zijn. Ik ben begonnen met de geuren en producten zelf te gaan gebruiken en ben daar zo tevreden mee dat de mensen in mijn directe omgeving er ook gebruik van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *