Ondernemen combineren met je gezin

Als moeder van 4 vind ik het moeilijk mijn ondernemersschap te combineren met het huishouden, plannen en uitvoeren van de dagelijkse in en om het huis-taken.

Het begint met het serieus nemen van jezelf en dan volgt de rest vanzelf!

Nu komt het volhouden en tegenslagen overwinnen.

Ik voel dat het me gaat lukken hier iets goeds en leuks van te maken.
Creatief genoeg van geest, dat moet een succesvolle zaak opleveren…. dat is een belofte aan mezelf.

Gepubliceerd door

Sandra Veuger

Hallo ik ben Sandra Veuger, moeder van 4 kinderen. Ik ben in contact gekomen met de FM Group door te zoeken naar iets voor mijzelf te hebben waar ik een zakcentje aan kan verdienen naast het huisvrouw zijn. Ik ben begonnen met de geuren en producten zelf te gaan gebruiken en ben daar zo tevreden mee dat de mensen in mijn directe omgeving er ook gebruik van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *